Unduly Irrigating Quiet - Signed Sealed Delivered

Skönt med snygga kläder

Det är kul med kläder tycka jag , det är något som gör att man kan visa sin personlighet och man kan mixa och fixa så som man tycker är fint. Ja det är kul när det finns många olika sätt att bära upp ett plagg. Det bästa tycker jag är när ett och samma plagg går att använda till fler olika tillfällen. Att det passar till vardags men även till fest och så vidare,så känner man att det verkligen var ett bra köp och att man får valuta för pengarna.
När man jobbar vill man ju också känna sig snygg och det finns ju många olika typer av arbetskläder, vissa är snyggare än andra. Så det kan vara kul att få lite nya arbetskläder lite då och då så att man kan känna sig snygg även på jobbet. Det tycker jag är viktigt, dieter ju inte alls lika kul att gå till jobbet om man känner sig ful hela dagen. Det tar ju lite av glädjen av att jobba, man vill ju känna sig helt ok i alla fall.

Kolla med chefen om det går att ordna

Ja man kan alltid kolla med sin chef och se vad hen säger om det går att ordna så gör dom nog det och då kan det ju kännas så mycket roligare att gå till jobbet. Det är värt att fråga hur som helst för man kan ju inte få annat än nej. Så det är bra att kunna kolla och se om man kan göra åt saken.
Sen på fritiden så kan man ju hur som helst ha dom kläder som man tycker om och känner sig bekväm i för det gör det hela så mycket bättre och roligare och trevligare.
Ja man sak se till att man trivs i dom kläder som man tar på sig.